v e k k e r

Egyéjszakás zabkása

Most, miután felsöpörtem a konyha járólapjáról az ezer irányba sikoltva menekülő zabpehelyszemeket, leírom, hogyan is készült ez a pikk-pakk zabkásás reggeli. :]

Igazából nincs szükség semmiféle főzőtudományra, egyszerűen egy arra alkalmasnak ítélt – nálam ez egy pohár volt  – üvegcsébe rétegezzük a hozzávalókat: alulra zabpelyhet, amit felöntöttem egy deci mandulatejjel, aztán görög joghurtot [amit összekevertem cukrozatlan kakaóval és mézzel], egy felkockázott barackot, chia magot, majd megint a görög joghurtos krémet, a tetejére pedig szintén barackot tettem.
Az egészet egy éjszakán át hűtőben pihentetjük, hogy reggelre jól átpuhuljanak a zabszemek.

Jó étvágyat! :]

 

Ha tetszett, nézd meg a facebook oldalamat is!  

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!