Most, miután felsöpörtem a konyha járólapjáról az ezer irányba sikoltva menekülő zabpehelyszemeket, leírom, hogyan is készült ez a pikk-pakk zabkásás reggeli. :]
Igazából nincs szükség semmiféle főzőtudományra, egyszerűen egy arra alkalmasnak ítélt – nálam ez egy pohár volt – üvegcsébe rétegezzük a hozzávalókat: alulra zabpelyhet, amit felöntöttem egy deci mandulatejjel, aztán görög joghurtot [amit összekevertem cukrozatlan kakaóval és mézzel], egy felkockázott barackot, chia magot, majd megint a görög joghurtos krémet, a tetejére pedig szintén barackot tettem.
Az egészet egy éjszakán át hűtőben pihentetjük, hogy reggelre jól átpuhuljanak a zabszemek.
Jó étvágyat! :]
Ha tetszett, nézd meg a facebook oldalamat is!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: