Ha már unnátok a zabkásás reggeleket, próbáljátok ki ezt az ugyan olyan – ha nem még egyszerűbb – chia puding receptet. [Talán még receptnek sem nevezhető, annyira könnyű 😀 ]
Én most egy meggyes verziót készítettem el, az alábbiakból:
▪ 1 dl kókusztej
▪ 2-2,5 ek chia mag
▪ 2 ek meggylé
▪ 10 szem magozott meggy
▪ a tetejére kókuszchips + sótlan mogyoró
Ha szép rétegesre szeretnénk a pudingot, akkor a pohár aljába kerüljön a magozott meggy, arra a meggylé, majd pedig óvatosan ráöntve a tejjel elkevert chia mag.
Egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy másnapra a magocskák magukba szívják a folyadékot és puding állagúvá váljanak. :]
Jó étvágyat!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: